(Видео) Документален филм за антифашистите и фашистите в Клермон-Феран

CARAAntifa-1024x571Документален филм на „Франс 2“ за революционната борба на антифашистите от CARA от една страна и на фашистите в Клермон от друга. Малко стар (преди 3 години), така че не обхваща борбата на CARA срещу извънредното положение, трудовия закон, бойкота на изборите и много други…

Журналистическите коментари са много прибързани и доста анекдотични, но това, което можем да видим от една страна са революционерите, които се борят ежедневно срещу фашизма и капитализма, а от другата страна са фашистите, които дават отвратителни мнения, крият се, не напускат колата си без оръжия, оплакват се от последиците от своите действия, изгонени са от Клермон-Феран и накрая покриват своите нацистки татуировки.

Въпреки това, не трябва да вярваме, че понеже това поколение нацисти са разбити, борбата срещу фашизма е приключила. Новите са по-организирани, те също са опасни и е необходимо да се борим срещу тях ежедневно под цветовете на CARA.

CARA е структурирана и организирана организация, която има за цел да попречи на фашистите да тъпчат хората. Тя е също така и фронт, който възнамерява да свали капитализма и диктатурата на буржоазията.

Има английски субтитри.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s