Нов анархистки отряд се присъединява към борбата срещу Ислямска Държава в Сирия

анархия кюрдистанИнтернационален отряд съставен от анархисти се включи в борбата срещу Ислямска Държава. Ето тяхното изявление с което се присъединяват към Интернационалния Батальон на Свободата (ИБС) – многоброен батальон съставен от леви бойци от цял свят, сражаващи се заедно с кюрдските милиции срещу турските и джихадистките сили в северна Сирия.

Обявяване на създаването на Международни Народно-революционни Партизански Сили (IRPGF) и членство в ИБС:

„Днес, революцията е подложена на атака. Подобно на Парижката комуна и на толкова много други моменти в историята, революционните сили са изправени пред левиатана на капиталистическата хегемония, който е дошъл да погълне новия свят и да пороби всички отново. Това е нашият Сталинград. Революцията трябва да бъде защитавана! Затова обявяваме създаването на Международни Народно-революционни Партизански Сили (IRPGF), за да защитим революцията в Рожава.

IRPGF е войнствен въоръжен самоорганизиран и хоризонтален колектив, създаден, за да защитава социалните революции по целия свят, като се изправя директно срещу капитала и държавата и допринася за каузата на анархизма.

Ние сме отдадени антифашисти, антикапиталисти, антиимпериалисти, борещи се срещу всички форми на патриархата и институциите на доминация и репресия в обществото. Обявяваме членството си в Интернационалния Батальон на Свободата (ИБС) и заявяваме нашата подкрепа и съюз с YPJ, YPG, ПКК, Антифашисткия Интернационален Табур (AIT) и организациите, членуващи в Интернационалните батальони. Ние обявяваме открита война на всички империалистически, фашистки и контрареволюционни сили.“

Победа за революцията в РОЖАВА!

Попеда за барикадите, социалният бунт и комуната!

Войнствени хоризонтални самоорганизирани колективи и общности за революция и анархизъм!

Международни Народно-революционни Партизански Сили
IRPGF

Източник: Insurrection News
Превод: Без Лого

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s