След като германският министър на финансите Волфганг Шойбле получи напълно функциониращ колет бомба от Конспирацията на огнените ядра/ФАИ, парижкият офис на Международния валутен фонд (МВФ) също получи подобно взривно устройство, което не беше засечено от охраната. То експлодира след отварянето, ранявайки жена, която е получила изгаряния по лицето и ръцете. Нараняванията й не са животозастрашаващи.

Инцидентът предизвика вълна от реакции. Изстрадалата френска държава активира обществени протоколи за сигурност, отцепвайки района с въоръжени антитерористични отряди и предизвиквайки голямо трансгранично разследване с участието на Гърция. Френският президент направи изявление за атаката, което беше разтребено от медиите, разпространявайки идея-вирус на бунтовническо насилие директно срещу тези, които са отговорни за унищожаването на планетата и икономическата експлоатация на милиарди хора, която води до безброй смъртни случаи, самоубийства и мизерно съществуване. Френската държава е вече в извънредно положение с армейски части, патрулиращи в хода на продължаващите президентски избори и за справяне с бунтовете срещу полицейското насилие и корупцията.

Доказателствата за гръцките марки на останките от устройството и за гръцкия обратен адрес са станали част от официалното разследване. Гръцкият министър на обществения ред Никос Тоскас потвърди, че писмото бомба е изпратено от Гърция. Бомбата е била предназначена за европейския представител на МВФ Джефри Франкс, който работи за МВФ от 24 години и е директор на европейския офис на МВФ от март 2015 г.Все още не е поета отговорност за нападението, но гръцките разследващи вярват, че то е дело на Конспирацията на огнените ядра.

Посолствата, финансовите институции, клоновете на гръцката поща и всички европейски министерства са предупредени. Гръцката полиция е наредила да се извършва стриктен контрол на пакетите, които напускат Гърция или се изпращат в самата страна, тъй като не е ясно дали следващата цел няма да бъде в Гърция. Според гръцката полиция изпратени пакети с малки количества експлозиви са били засечени на летището в Атина от рентгеновите машини. Те са били с малко тегло, обем и размер, с реалистично име за връщане и адрес. Според тяхно проучване на пощенските записи и охранителните камери, гръцките разследващи вярват, че поне още 8 подобни функциониращи бомби може да са били изпратени от пощенски клонове в Атина и са насочени към цели в цяла Европа.

Да живее Конспирация на огнените ядра/ФАИ-ФРИ
Да живее анархията

Източник: Insurrection News

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s