Хамбург, Германия: огън и пламъци за полицията!

В Хамбург казваме довиждане на полицейските коли

На 17 март изгорихме два полицейски автомобила в Хамбург. До жилището на кмета Олаф Шолц изгорихме автомобила на охранителите му, намиращ се на Шмархещрасе. На Хинденбургщрасе срещу офиса на полицейския профсъюз и точно срещу участъка на полицията беше изгорен микробус на GdP.

Полицейският профсъюз и неговият национален председател Кирш заплашиха след бунтовете в Хамбург на 21.12.2013 г., че „Следващият път ще използваме снайперисти!“. Предупреждението за ескалацията в Хамбург, с позоваване на сблъсъците в Генуа и убийството на Карло Джулиани, беше пуснато по сходен начин от Конфедерацията на немските детективи. Съвсем ясно е, че на събитието със загуба на контрол по повод срещата на върха на Г-20 демонстрантите няма да могат да бъдат контролирани. Ежедневните жертви от страна на ченгетата се разглеждат като необходими косвени загуби за тази система.

Полицейският профсъюз работи заедно с немската полиция като политическо звено на ченгетата. Те настояват за затягане на санкциите по отношение на „физическите“ атаки срещу полицейските служители. Например, планираната алинея 114 предлага атаките да бъдат наказвани по-лесно и по-тежко и във всеки случай с лишаване от свобода. Дори няма нужда да има някакво физическо нараняване. Ако нападателят носи оръжие без да го използва или възнамерява да го използва, наказанието става по-сурово. Предишната законодателна алинея беше затегната през 2011 г. Но противно на публично представените цифри, нападенията срещу полицейски служители са намалели в последните години. Дори адвокатите по наказателните дела заявиха, че нараняванията на полицаи, водещи до продължителна неработоспособност в Германия са изключително редки. Колко жалко! Така че е очевидно, за когото работят техните закони.

Полицейският профсъюз сега вече има един автомобил по-малко, за да осигури на ченгетата кафе по време на срещата на върха.  Също така има един микробус по-малко, който да ни следи и да патрулира из кварталите ни. Това може да не е много, но може да се повтори по всяко време от всеки, който реши да го направи. Нека да унищожим това, което ни потиска. Няма какво да чакаме!

Помним Иън Томлинсън, който почина от сърдечен удар на срещата на върха на Г-20 в Лондон през 2009 г., след като ченгетата го събориха на земята няколко пъти, удряха го и не направиха опит да го съвземат.
Помним Карло Джулиани, който беше застрелян от полицията по време на срещата на върха на Г-7 в Генуа през 2001 г., както и всички останали, чиито имена са неизвестни, който са убивани в ежедневните обстоятелства от ченгетата.

Преди срещата на върха, по време на срещата на върха и след края на срещата на върха: срещу държавата, капитализма и всяка власт!

Източник: Insurrection News

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s