Блумингтън, Индиана: Саботаж в памет на Ламброс Фундас (САЩ)

lambrosПреди няколко нощи саботирахме около 50 монетни автомата на паркинг, залепвайки техните ключалки, монетни слотове и четци за карти. Това беше обикновен акт, който не изискваше специални умения. Взимаш силни лепило, покриваш си лицето, отваряш си очите за ченгета или лоялни граждани и действаш.

Тези монетни автомати бяха набелязани, защото те финансират полицейския отдел в Блумингтън и защото принуждават хората да плащат, за да пребивават в центъра. Ние мразим полицията и джентрификацията и класовото общество. Затова ги атакувахме.

Действахме в жест на бойна памет за Ламброс Фундас, анархист от „Революционна борба“, убит от силите на гръцката държава на 10 март 2010 г. Нашата памет не е пасивен траур или мъченичество, а активна борба срещу държавата, капитала и господството във всичките му форми. Пламъкът на живота на Ламброс ни сгряваше, вървейки в зимната нощ. Ние ще носим този пламък през целия си живот на война срещу това общество на господари и роби.

Изпращаме сила на всички анархистки бойци, държани в плен в затворите на гръцката държава.

Солидарни поздрави за всички, изправящи се срещу последните атаки на държавата срещу скуотърите, анархистите и бежанците: ние сме вдъхновени от вашия отказ да бъдете парализирани.

За Ламброс!
Да живее анархията!

Източник: Insurrection News

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s